Natuurlijk wilt u weten wat u te wachten staat wanneer u boekt.

Dit verhelderen wij graag voor u


Na uw boeking/offerte aanvraag:


Na uw boeking/offerte aanvraagsturen wij per e-mail, binnen 2 werkdagen, de bevestiging of gevraagde offerte naar u op. Mochtu de online offerte willenomzetten in een boeking dan kunt u deze accepteren per e-mail. Wij zullen de ontvangst van de offerte of boeking altijd bevestigen.


Na bevestigde boeking:


Eén van onze professionele stylisten zal daarna contact metu opnemen om een afspraak metu te maken. Dit kan zijnvoor de proefsessie voor uw bruidskapsel en/of bruidsmake-up danwel de daadwerkelijke sessie, een en ander afhankelijkvan uw boeking.

Uiteraard zal zij ook de tijd nemen om eventuele vragen van u te beantwoorden.


Wanneer u een proefsessie heeft geboekt:


Ongeveer 4-8 weken voor de belangrijke gebeurtenis vindt de proefsessie plaats bij u aan huis of op een andere door u gekozen locatie. Tijdens de proefsessie neemt de styliste in ontspannen sfeer, uitgebreid de tijd om samen met ute bespreken wat voor soort make-up uwilt gaan dragen. Ook zal zij samen metu naar aanleiding van uw wensen, maar ook uwtype gezichtsvorm en haartype bepalen welk kapsel het beste biju zal passen. Het is handig om wat plaatjes te verzamelen van kapsels en make-up die umooi vindt als leiddraad voor de styliste. Na de proefsessie zal de styliste een materiaallijst invullen waarop zijn kan aangeven welke producten en kleuren ze gebruikt heeft voor uw kapsel en visagie. Ook zal zij (na uw toestemming) een aantal foto's maken van het resultaat. Op deze manier kan zij op uw speciale dag goed voorbereid aan de slag, en zal het resultaatminstens zo mooi zijn als na de proefsessie. Een proefsessie duurt gemiddeld 2 tot 3 uur.


Moment van waarheid

Op de speciale dag komt de styliste naar de door uw gewenste locatie om uw visagie en/of kapsel te verzorgen.Natuurlijk zorgen we er dan voor datuw keurig op tijd en stralend aan die heel feestelijke dag kunt beginnen enal die'wauws' in ontvangst kan nemen.


Na photoshoot

Na een photoshoot wordtde optie gegeven om hetgezicht te laten reinigenen op te frissen.

Wat vinden onze klanten